Ik heb een probleem met mijn partner. Kun je mij vertellen wat ik moet doen?

Ik kan mij indenken dat je graag snelle antwoorden wil wanneer je met ruzie of lastige dynamiek te maken hebt. Het is misschien verleidelijk om meteen verandering te willen zien. Dus wil je het liefst een tip, een oplossing, een advies hoe je op een beetje geweldloze manier jouw partner kunt laten doen wat jij wilt (of stoppen met doen wat jij niet wilt). En laat het nu net zo zijn dat jouw wens dat je partner meewerkt, luistert of er voor je is er vaak juist voor zorgt dat je in machtsstrijd of conflict komt.

Mijn missie is om jou te helpen het soort relatie op te bouwen met je partner die de verbinding in je gezin versterkt. Zodat je loskomt van machtsstrijd en het conflict verdwijnt. En daar heb ik wat meer interactie met jou voor nodig. Ik kan je met wat gerichte vragen helpen de interne verschuiving te maken naar kijken wat voor jullie allebei belangrijk is. En dat vraagt dat je kunt stoppen met je partner te willen veranderen, en de moed en bereidheid om eerlijk naar jezelf te kijken. Dat doe ik liefst met zorgzaamheid en compassie voor jou. En wil ik niet afdoen met een veralgemeende tip of een snel advies hoe je jouw partner kunt beïnvloeden. Ofwel een kortetermijnoplossing die maar eventjes werkt en in het slechtste geval vooral voor meer frustratie, wrok en afstand in je gezin zorgt.

Wil je gerichte steun bij jouw specifieke persoonlijke situatie met jouw partner en samen kijken naar een lange termijn manier die goed voelt voor iedereen in je gezin? Dan kan dat het beste via een privé sessie of een partnermediation. Of kijk in het open aanbod voor een training waarin je de vaardigheden aanleert om zelf verder mee te kunnen oefenen in het verbinden met anderen.

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .

Comment on this FAQ

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.