Hoe zien de trainingen/workshops eruit?

De workshopdagen zijn praktijkgericht en gevarieerd. Korte theoretische inleidingen worden afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen en we gebruiken veel verschillende werkvormen. Deze zijn zo gekozen dat het geleerde direct in het dagelijks leven toepasbaar is.

We noemen onze trainingen dan ook bewust geen cursus, het gaat niet over het overbrengen van kennis. Het is de bedoeling dat je meteen praktisch zelf aan de slag gaat met je persoonlijke proces. We reiken je de vaardigheden aan en je krijgt de ruimte om deze uit te proberen en te ervaren. Zo kun je jouw eigen persoonlijke inzichten opdoen en gelijk een begin maken met patronen te transformeren. Je haalt er dus het meeste uit wanneer je zelf actief meedoet. Dit is wel iets waar je voor open moet staan en klaar voor zijn. Natuurlijk kun je ook ervoor kiezen alleen de informatie die ik je aandraag tot je nemen ter inspiratie en het staat je vrij of je er verder iets mee wil doen. Bij elke oefening is het aan jezelf om te kiezen of je mee wil doen. Er is geen dwang en zowel oog voor de behoeften van de groep als die van de individu.

De stof is gemakkelijk om te begrijpen, maar het kunnen gebruiken ervan vraagt tijd om te oefenen en dat er serieus met de stof aan de slag wordt gegaan. Als je deze tijd niet kunt vrijmaken of niet bereid bent om de investering erin te maken, dan heeft de training minder effect.

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .

Comment on this FAQ

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.