Kan ik korting krijgen?

Jazeker, er is van alles mogelijk, van korting voor werkzoekenden, een vriendenprijsje en setjeskorting tot een betalingsregeling.

Mijn wens is dat Geweldloze Communicatie bereikbaar is voor zoveel mogelijk mensen. En ik wijd mijn leven aan het delen ervan dus mijn verdiensten uit trainingen, workshops en sessies zijn ook mijn basisinkomen. Door bij te dragen aan mij in ruil voor een training, workshop of privé sessie help je mij doorgaan met duurzaam mijn tijd besteden aan het verspreiden van Geweldloze Communicatie en Onvoorwaardelijk Ouderschap. Daarnaast staat het deelnemers ook vrij om meer te geven. Dit maakt het mogelijk voor een ander, met een smallere beurs, om ook mee te doen. Vraag het mij dus als je door omstandigheden of timing geen bijdrage kunt geven. Er zijn veel mogelijkheden. We kunnen in dialoog samen kijken of er andere manieren zijn waarop je aan mij bij kunt dragen, een regeling treffen, en soms geef ik ook weleens een sessie in ruil voor een flesje wijn of een stevige knuffel.

De bruto vergoeding voor mijn voorbereidingen, groepsbegeleiding, faciliteren, empatische aanwezigheid en de tijd die ik erin steek hoeft niet altijd persé in euro’s te worden voldaan. Ik vraag je wel altijd om tenminste de aanbetaling te doen, omdat deze is bedoeld om de kosten die ik vooruit maak te dekken, zoals o.a. lesmaterialen, versnaperingen, reiskosten en zaalhuur.

Dit bericht is geplaatst in . Bookmark de link .

Comment on this FAQ

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.