23 april 2015

Privé sessies

  • Loop je ergens op vast in je relatie?
  • Heb je soms ruzies of kom jij of je partner regelmatig terecht in boosheid?
  • Lopen jij en je partner langs elkaar heen?
  • Vind je het lastig om (empathisch) te luisteren naar je partner?
  • Heb je moeite om je helemaal eerlijk te uiten?
  • Heb je te maken met depressie, angst, boosheid, frustratie, twijfel?
  • Wil je wat sparren over lastige situaties?
  • Zou je bemiddeling willen?
  • Verlang je naar verbinding, samenwerking en (zelf)compassie?

Ik (Jort Bijleveld) kan jou of jullie ondersteunen bij één of meerdere van de bovenstaande thema’s. Dat kan bestaan uit individuele sessies of sessies waaraan jullie beide deelnemen. Mijn intentie voor de sessies is om ruimte te creëren waarbij je alles kan zeggen, ook de moeilijke dingen. Ik creëer een veilige setting waarin je hartekreten gehoord en gezien worden. En ik zorg ervoor dat er niet ‘over dingen heen gestapt’ wordt. Alles wat gezegd wordt, verdient aandacht.

In sessies waarbij je partner ook aanwezig is, zal het soms moeilijk zijn elkaar te horen. Vaak kunnen we de ander pas weer horen als we ervaren dat we zelf gehoord/gezien worden. In zo’n geval kunnen we ervoor kiezen om eerst individuele sessies te doen, voordat we samenkomen en er ruimte is om elkaar te horen. Uiteindelijk werken we zo naar een situatie waarin ieders’ gevoelens en behoeften worden erkend. En er concrete verzoeken kunnen worden gedaan om elkaars leven te verrijken.

Afspreken kan via skype/zoom/facetime/google hangouts, maar we kunnen ook ‘live’ afspreken als we niet te ver van elkaar vandaan wonen.

Maak online je afspraak
Voor wie? Iedereen, ook als je niet bekend bent met Geweldloze Communicatie. Je zult echter veel sneller profijt hebben van een sessie als je bekend bent met het communicatiemodel.
Investering Per sessie van een uur vraag ik €60,-. Dit geldt zowel voor individuele als wel voor gezamenlijke sessies. Je kan er ook voor kiezen om voor 8 sessies vooruit te betalen. Hiervoor vraag ik €400,-. (Prijzen zijn vrijgesteld van BTW)
Tijd Een sessie duurt 1 uur. Kom je met zijn tweeën dan duurt een sessie tussen de anderhalf en twee uur.
Locatie Een empathie sessie kan één op één bij Zayma, via Skype, Facetime, Google Hangouts of telefonisch.

Klik hier om online je sessie te boeken

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.