26 november 2015

Over ons

ALO1080_23106Astara Lieuw-On droomt van een wereld vol gezinnen in hun kracht. Waarvan de gezinsleden kunnen stoppen met op de autopiloot te reageren en echt diep contact met elkaar hebben. Contact van waaruit onvoorwaardelijke liefde kan stromen in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden en geen tijd om nader tot elkaar te komen. Waar werkelijk wordt geluisterd naar elkaar en iedereen er mag zijn, exact zoals die is.

Ze is een veelgevraagd coach en communicatiespecialist, bekend van haar artikelen in Kiind Magazine en De Bewuste Mama. Ze is internationaal gecertificeerd trainer bij het Center for Non Violent Communication en lid van de Nederlandse Geweldloze Communciatie Kring. Haar bedrijf Zayma Training & Coaching is een CRKBO geaccrediteerde instelling. En wanneer ze niet bezig is met het geven van trainingen en workshops is ze druk met het thuisonderwijs aan haar twee zoons of op avontuur in eigen land en daarbuiten.

 

Jort werkt meer dan 20 jaar met groepen, 15 jaar als agoog en de laatste 5 jaar als internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. In zijn trainingen werkt hij niet met casussen uit een boekje, maar met wat er uit de groep naar voren komt. Op deze manier kunnen nieuwe inzichten direct worden gekoppeld aan ieders’ dagelijkse praktijk. Jort kan goed tot de kern komen en conflicten oplossen, waarbij alle partijen gehoord en erkend worden.

Hij volgde een driejarige opleiding bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) dit vormt de basis van zijn werk met mensen. Verder heeft hij jarenlang les gegeven in volwassen educatie en het Middelbaar Beroeps Onderwijs. In zijn werk laat hij zich voornamelijk inspireren door Marshall Rosenberg en Mahatma Gandhi.

In zijn vrije tijd gaat hij graag op avontuur, bij voorkeur met zijn zeilboot.

 


Wij zijn aangesloten bij:


The Center for Nonviolent Communication:
Het wereldwijde netwerk van internationaal gecertificeerde Geweldloze Communicatietrainers.

 


De Geweldloze Communicatie Kring:

De beroepsvereniging van Geweldloze Communicatietrainers in het Nederlandse taalgebied.

 


CRKBO: Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan opleidingen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs

 


Wat anderen over ons zeggen:

Jort en Astara creëren met hun oprechte houding een fijne, warme sfeer waarin iedereen zich veilig voelt om delen. Het was prettig te merken dat ze veel eigen ervaring hebben met het geweldloos communiceren en daardoor waardevolle en relevante informatie konden geven. Zelfs nadat ik het boek 2 keer had gelezen heb ik nog heel veel nieuwe inzichten gekregen. Door eerst de theorie samen door te nemen en het dan in de praktijk te brengen onder deskundige begeleiding had ik op het einde het gevoel dat ik er alles uit heb kunnen halen. 

Cindy en Marcello, Amsterdam

 Deze workshop was voor ons een dag van Quality Time, met fijne inspiratie voor openheid en volledige eerlijkheid in onze communicatie. Jort en Astara zijn deskundig en brengen de theorie duidelijk over. Het is heel fijn om een dag met stellen samen te zijn en te leren van elkaars ervaringen. Wij gaan ons zeker opgeven voor de Jaartraining Helend Partnerschap. 

Wendy en Peter, Beuningen

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.