19 januari 2016

Veelgestelde Vragen

Betaling

Op dezelfde manier als bij de inschrijving. Je krijgt van mij na afloop van de laatste sessie een email met daarin de link naar het online betaalsysteem. Je kunt bij het afrekenen zelf het bedrag invullen dat je wil betalen en dit afrekenen met iDeal, Bancontact/Mistercash of directe overboeking.

Mijn verzoek is dat je betaalt binnen een week na afloop van de laatste trainingssessie. Ik vind het prettig als je pas bijdraagt wanneer je weet waarvoor je betaalt, in de hoop dat jouw bijdrage aan mij dan meer is gebaseerd op waardering dan op verplichting. Maar als je een voorkeur hebt om eerder te betalen dan is dit ook welkom.

Category: Betaling

Jazeker. Het bedrijfstarief is een vast bedrag van 400 euro, vrijgesteld van BTW. Werkgevers kunnen namelijk overheidssubsidie/belastingvoordeel krijgen. Je kunt contact met mij opnemen als je de betaling via je werkgever wilt laten verlopen. Afhankelijk van hoe het proces bij je werkgever is ingeregeld kan ik bijvoorbeeld zorgen voor een offerte, een factuur opmaken of een certificaat van deelname afgeven.

Category: Betaling

Nee, als ZZP-er geef ik je ook graag de ruimte om zelf te kiezen hoeveel je op dat moment kunt missen.

Als de werkgever betaalt dan vraag ik wel een vast tarief van 400 euro (vrijgesteld van BTW). Werkgevers kunnen namelijk naast belastingvoordeel ook overheidssubsidie krijgen.

Category: Betaling

Als je een certificaat, attest of bewijs van deelname nodig hebt kun je ons dat laten weten. Op verzoek maken wij een certificaat voor je, dat je kunt tonen aan je werkgever of onderwijsinstelling om aan te tonen dat je (bij)scholing, training of de gehele opleiding hebt gevolgd. Om het certificaat te kunnen verstrekken hebben wij van jou de volgende gegevens nodig:

  • Volledige naam
  • Geboortedatum
  • Emailadres waar je het certificaat (PDF) wilt ontvangen

Ons trainingsinstituut is CRKBO geaccrediteerd, wij zijn onderdeel van de Geweldloze Communicatie Kring en onze trainers zijn internationaal gecertificeerd door het Center for Nonviolent Communication (CNVC).

Category: Betaling

Jazeker, er is van alles mogelijk, van korting voor werkzoekenden, een vriendenprijsje en setjeskorting tot een betalingsregeling.

Mijn wens is dat Geweldloze Communicatie bereikbaar is voor zoveel mogelijk mensen. En ik wijd mijn leven aan het delen ervan dus mijn verdiensten uit trainingen, workshops en sessies zijn ook mijn basisinkomen. Door bij te dragen aan mij in ruil voor een training, workshop of privé sessie help je mij doorgaan met duurzaam mijn tijd besteden aan het verspreiden van Geweldloze Communicatie en Onvoorwaardelijk Ouderschap. Daarnaast staat het deelnemers ook vrij om meer te geven. Dit maakt het mogelijk voor een ander, met een smallere beurs, om ook mee te doen. Vraag het mij dus als je door omstandigheden of timing geen bijdrage kunt geven. Er zijn veel mogelijkheden. We kunnen in dialoog samen kijken of er andere manieren zijn waarop je aan mij bij kunt dragen, een regeling treffen, en soms geef ik ook weleens een sessie in ruil voor een flesje wijn of een stevige knuffel.

De bruto vergoeding voor mijn voorbereidingen, groepsbegeleiding, faciliteren, empatische aanwezigheid en de tijd die ik erin steek hoeft niet altijd persé in euro’s te worden voldaan. Ik vraag je wel altijd om tenminste de aanbetaling te doen, omdat deze is bedoeld om de kosten die ik vooruit maak te dekken, zoals o.a. lesmaterialen, versnaperingen, reiskosten en zaalhuur.

Category: Betaling

Load More

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.